31 Aralık 2013 Salı



Elektronik alanında her türlü ürünü bulabileceğiniz bir site olan electroworld.com.tr Avrupa’nın en gelişmiş elektrikli ürünler perakendecisi olan Dixons Retall iştirakiyle Türkiye’deki e ticaret hayatına atılmıştır. Türkiye’de pek çok şehirde elektrikli ürünler satmak için yüzlerce mağaza açan Electroworld artık ürünlerini müşterilerle buluşturmak için internet üzerinden electroworld.com.tr adresinden satışa sunmuştur.

İhtiyacınız olan teknoloji mükemmeli ürünlere ve daha onlarca kategorideki binlerce ürüne sahip olmak için teknoloji mağazalarına gitmenize gerek kalmadı. Electroworld.com.tr online alışveriş sitesi yüzlerce markanın binlerce ürününü tek bir çatı altında toplayıp indirimli ücretlerle müşterileriyle buluşturmayı amaçlamaktadır. Ayrı olarak müşteri memnuniyeti ön tasarıda tutmaya çalışan Electroworld müşterilerine en iyi alışveriş tecrübesi yaşatmak için en ince detaya varana kadar düşünmüştür.

Günlük hayatta işinize yarayacak ve hayatınızı kolaylaştıracak binlerce ürünü Electroworld.com.tr sitesine girerek indirimli ücretlerle satın alabilirsiniz. Yeni izdivaç edenler ve evini yenilemek isteyenler hanelerinde kullanmak için ihtiyaç duyulan olan elektrikli ürünleri bu siteye girerek uygun ücretlerle satın alabilirler. Sitede Tv ve görüntü sistemlerinden bilgisayar ve bilgisayar ürünlerine, telefondan resim ve kameralara, beyaz eşyadan elektrikli küçük hane aletlerine kadar yüzlerce ürün bulunmaktadır. Geniş ürün yelpazesine sahip olan Electroworld.com.tr bulunan ürün kategorileri Tv/Görüntü, bilgisayar, telefon, foto/video, ses/mp3, klima/ısıtıcı, oyun, beyaz eşya, hane aletleri, şahsi bakım, aksesuar kategorileridir.İhtiyacınız olan ürünleri bu kategorilerden bulabileceğiniz gibi arama ekranına satın almak istediğiniz ürünün ismini yazarak da bulabilirsiniz. Arama ekranına televizyon yazdığınızda yüzlerce markaya ait onlarca ürün ekranınızda sıralanır. Ürünleri inceleyerek özelliklerini öğrenebilirsiniz ve dilerseniz ürünler arasında karşılaştırmalar yapabilirsiniz. Daha sonra sepetinize ilave ederek ürünü satın alabilirisiniz.

Electroworld İndirim Kuponu Aralık 2014
Electroworld.com.tr online alışveriş sitesinde eviniz için her türlü elektrikli ürünü bulabileceğiniz gibi çocuklarınızın da keyifli zamanlar geçirmesi için oyun kategorisinden oyun konsolları, ps3 oyunları, bilgisayar oyunları, oyuncaklar ve konsol aksesuarlarını satın alabilirsiniz. Ayrı olarak şahsi bakımına önem verenler içinde şahsi bakım kategorisinde erkek bakım ürünleri, kadın bakım ürünleri, saç bakım ürünleri, sıhhat ürünleri, ağız bakım ürünleri, bebek bakım ürünleri bulunmaktadır. Dilerseniz yüzlerce markanın epilatörlerinden, tıraş makinelerinden, saç kurutma makinelerinden, tansiyon aletlerinden satın alabilirsiniz.

Electroworld.com.tr sitesine girerek ürünler ile ilgili araştırmalar yapabilirsiniz. Beğendiğiniz ürünü sepetinize ilave edebilirsiniz lakin sepetinize ilave ettiğiniz ürünü siteye aza olmadan satın alamazsınız. Electroworld.com’u imtiyazlarından faydalanmak ve indirimlerinden yararlanmak için siteye fiyatsız bir şekilde üye olabilirsiniz. Siteye üye olduğunuzda Electroworld.com’da yapılan indirimlerden ve kampanyalardan ilk sizin haberiniz olur. Ayrı olarak ürünleri izlemeye aldığınızda ürünün ücretinde düşüş olduğu vakit size posta gönderilir. Böylelikle beklediğiniz ürünü indirimli ücretlerle alma fırsatına kavuşmuş olursunuz. Sepetinize ilave ettiğiniz ürünü kredi kartınızı kullanarak satın alabilirsiniz. Electroworld.com ödeme seçeneği olarak Visa, MasterCard ve American Express özelliği olan kredi kartlarıyla alıveriş yapmaya olanak tanımaktadır. Elekctroworld.com’da internet üzerinden alışveriş yapmak bir hayli güvenlidir. Zira sitede yalnızca 3DSecure ile işlem yapılmasına müsaade etmektedir. Böylelikle kredi kartı bilgileriniz netlikle üçüncü şahıslarla paylaşılmaz.

Electroworld.com.tr adresinden gün içinde saat 15.00’a kadar satın aldığınız elektronik ürünler aynı gün kargoya verilmektedir. 15.00’dan sonra sipariş verdiğiniz ünler sonrası gün kargoya verilmektedir. Bu bakımdan elektroworld.com sitesi güvenli olduğu kadar hızlı alışverişin de adresidir.Satın almış olduğunuz ürünleri hesabım bölümünden izleyebilirsiniz Ürününüzün kargoya verildiği hatıra size teslim edileceği bilgisini bu bölümden izleyebilirsiniz.

Siteden almış olduğunuz elektronik ürünlerde heyetim ihtiyacı hissettiğinizde Electroworld.com sitesiyle iletişime gerçek size en yakın servis personelini çağırabilirsiniz. Ayrı olarak aldığınız ürünlerden hoşnut kalmamanız vaziyetinde ürün iade edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder