24 Aralık 2013 Salı



Electro World’de çalışmak ister misiniz? Electro World iş müracaatıve Electro World personel alımlarıile ilgili teferruatlı bilgiye sahip olmanız için Electro World insan kaynaklarınıaraştırdık. Electro World iş müracaatı yapmak için aşağıdaki irtibatı kullanabilirsiniz.

1. İnsan Kaynakları Taktiklerimiz

Temel taktiğimiz; şirket hedeflerine odaklı, takım ruhu ile çalışan, daimi gelişen ve geliştiren, iç motivasyonu yüksek ve eğitimli bir insan gücü oluşturmaktır. Çalışanın gelişimini ve kariyer yolunu destekleyip çalışan memnuniyetini sağlayacak şartları sağlamaktır.

2. İnsan Kaynakları Uygulamalarımız

1. Kabiliyet Değerlendirme
Firmamıza ve göreve en uygun profili istihdam etmek ve gelişimini sağlamayı amaçlamaktayız. İşe alım süreçlerinde pozisyona / uzmanlığa bağlı stok ve test uygulamaları yapılmaktadır ve adaylar en az iki evreden oluşan mülakat süreçlerine dahil edilmektedir. Süreçlerde değerlendirme merkezi uygulamaları bulunmaktadır. Performans idaresi, kariyer tasarılama, aday yedekleme süreçleri beceri değerlendirme birimi tarafından yapılmaktadır.

2. Organizasyonel Gelişim
Çalışanın bulunduğu pozisyonda performanslarını geliştirmesini ve gelecekte açılacak kadrolar için çalışanı yetiştirip hazır olmalarını sağlar. İhtiyaca yönelik iç ve dış eğitimler ile oryantasyon eğitimleri pozisyona/uzmanlığa bağlı olarak organizasyonel gelişim birimi tarafından yönetilmektedir. Mevcut programlar değerlendirme merkezi uygulamalarını kapsamaktadır.

3. Fiyatlandırma
Temel ilkesi, şirket içi-dışı koşullar göze alınarak çalışanın menfaatleri ön tasarıda tutularak fiyat idaresinin sağlanmasıdır.

4. Yönetimsel İşler
Legal mevzuatlar ve yönetimsel işler konularında çalışanın desteklenmesi amaçlanmaktadır.

www.ewakademi.com ile elektronik perakende sektöründe öncülük yolunda başarıyla ilerlemek emelindedir.
ELECTRO WORLD YÜKSEKOKUL VİZYON:
Elektronik perakende sektörü içerisinde verimlilik kapsamı geniş, en çok mezun veren eğitim birimi olmak.

ELECTRO WORLD YÜKSEKOKUL GÖREV:
Bulunduğu sektör içerisinde en kaliteli, en iyi personel ve yöneticileri yetiştirmek,
Onların diğer şirketler arasında fark yaratan çalışanlar olmalarını sağlayarak, karlılığı en üst düzeye çıkarmak,
Çalışanlarımızın kariyer tasarıları doğrultusunda gelişmelerine ve ilerlemelerine her adımda destek olmak.

ELECTRO WORLD YÜKSEKOKUL FAALİYETLERİMİZ:
Oryantasyon Eğitimleri:
Oryantasyon eğitimlerinde yeni personellerimiz sınıf ve alan eğitimleri ile beraber bir aylık eğitim programına katılmaktadırlar.

Şahsi Gelişim Eğitimleri:
Çalışanlarımızın verimliliklerini artırmak ve kariyer tasarılarıyla paralel hareket etmelerini sağlamak emeliyle “Satış eğitiminden İletişim & İmaj eğitimlerine; Müşteri hizmetleri eğitimden Eğiticinin eğitimine kadar” pek çok konuda ihtiyaç analizi neticeninde tertip eden eğitimlerdir.

Yönetsel Eğitimler:
Mağaza müdürlerimizin ve takım öncülerimizin idare ile ilgili daha performanslı çalışabilmelerini sağlamak için “Satış Koçluğu eğitiminden Yöneticilik eğitimine; Motivasyon, Öncülük konulu eğitimlerden Vakit İdaresi eğitimlerine kadar” ihtiyaç tahlili neticeninden tertip eden yönetsel eğitimlerdir.

Teknik Eğitimler:
Çalışanlarımızın ihtiyaç duydukları veyahut eğitim gerekliliği olan “İlkyardım eğitiminden Forklift eğitimlerine; Kasa ve Satış sistemleri eğitimlerinden Temel Ürün eğitimlerine kadar” değişik alanlarda gerçekleştirdiğimiz eğitimlerdir.

Firma Eğitimleri:
Ürün bazında teknik bilgiye erişmek ve ürün bilgisini arttırmak emeliyle beraber çalıştığımız tedarikçi firmalarla tertip ettiğimiz eğitimlerden oluşmaktadır.

ROTA VE UMMAN:
Electro World İnsan Kaynakları Müdürlüğü olarak, ehemmiyet verdiğimiz konulardan biri; iç kariyer tasarılamasıdır. Bu noktada, takım öncülüğüne giden süreci oluşturan Takım Öncüsü Yetiştirme Programımız ROTA ve Mağaza Müdürlüğüne giden süreci ise İdare ve Öncülük Okulumuz UMMAN oluşturmaktadır.

EW-YÜKSEKOKUL PORTAL:
Tüm çalışanlarımız için “Hızlı, Randımanlı, Kolay”bilgi iletişiminin web üzerinden sağlanmasını amaçlayan bir kaynaktır.
EW-YÜKSEKOKUL PORTAL ile online eğitimler, simülasyonlar, imtihanlar uygulanarak çalışanların her daim bilgiye ve öğrenme kanallarına erişimi sağlanmaktadır.

4. İş Fırsatları

Genel Müracaat
Electro World Türkiye’ye genel müracaat yapmak isteyen adayların, aktüel özgeçmişleriniik@electroworld.com.tr adresine göndermeleri yeterli olacaktır.

Aktüel Pozisyonlar
Adaylarımız, açık kadrolarımızı ve duyurularımızı Yenibiriş ve SecretCV üzerinden izleyebilir ve bu portallar üzerinden müracaatta bulunabilir.

Staj Programları
Yaz ve kış dönemlerinde, tüm departmanlarımızda olacak şekilde stajyerler görev almaktadır. Stajyer duyurularımız Nisan-Haziran aylarında yayınlanmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder